My profession allows me to be
as creative as possible

Over &WIJ

&WIJ producties is een gediplomeerd full service weddingplanner en eventplanning bureau dat is gespecialiseerd in het creëren van buitengewone ervaringen. Daarnaast is &WIJ producties een collectief bestaand uit freelancers uit de evenementen- en trouwindustrie, waardoor ook grotere projecten en producties in zijn geheel kunnen worden opgepakt en uitgevoerd.

Nina Worst

Het gezicht achter &WIJ producties ben ik, Nina Worst. Na mijn afstuderen in 2015 ben ik vrijwel gelijk gestart met een eigen bedrijf in eventmanagement. Sinds 2018 heb ik daar weddingplannen aan toegevoegd. Met creativiteit, oog voor detail en vooral ontzettend veel passie organiseer ik (soms samen met de leukste collega’s uit het collectief!) evenementen en bruiloften op unieke locaties.

Ik vind het tof als een evenement of bruiloft een beleving is voor alle aanwezigen en echt een ervaring achterlaat. Dat is dan ook waar ik me volledig voor inzet: het creëren van unieke ervaringen.

Ervaring in organiseren

Als klein meisje organiseerde ik al verschillende “evenementen” zoals de zwemvierdaagse op de basisschool en een gymles in het zwembad. Organiseren zit echt in mijn bloed! Niet zo gek dan ook dat ik na de middelbare school de hbo-opleiding Media en Entertainment Management ben gaan volgen. Ik liep stage bij een artiestenmanagement- en boekingskantoor, wat ook een tweetal festivalproducties had, en bij SAIL Amsterdam. Ik richtte mijn minors op evenementen en ik deed bij heel veel festivals werkervaring op achter de schermen. Na het afronden van mijn opleiding wist ik dat ik niet steeds hetzelfde wilde doen en de volgende stap was dan ook de start van een eigen bedrijf.

Ik hou ervan om tijdens een productie al het werk samen te zien komen en het resultaat te zien van al het werk dat er vooraf ingestoken is. Gelukkig mag ik dit nu het hele jaar door meemaken op de meest uiteenlopende bruiloften en evenementen!

Beste collectief

Daarnaast is &WIJ producties een groeiend collectief, bestaand uit de beste freelancers uit de branche. Hierdoor kunnen grotere projecten en producties gemakkelijk intern worden opgepakt, blijven de lijntjes tussen &WIJ producties en de opdrachtgever lekker kort en heeft &WIJ producties ontzettend veel ervaring en expertise in verschillende onderdelen van een evenement en bruiloft.

Meer informatie over het collectief of benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!