What you need, is an event,
to remember for a lifetime.

Eventmanager

&WIJ producties is een gediplomeerd eventmanagementbureau uit Amsterdam dat beschikt over ruimschootse ervaring binnen de eventbranche. &WIJ hanteren een persoonlijke en gepassioneerde aanpak, waarmee we ieder evenement, groot of klein/een- of meerdaags/nationaal of internationaal, omzetten in een unieke beleving voor al haar gasten.

&WIJ halen het beste uit uw evenement en vertalen uw wensen en ideeën naar een geheel origineel concept en productie. Heeft u liever zelf de overkoepelende productie in handen? Geen probleem. &WIJ ondersteunen uw organisatie graag op diverse fronten.

Maak van uw evenement een dag of meerdere dagen vol unieke ervaringen en geef uzelf en uw gasten een beleving waar nog lange tijd over gesproken zal worden.

Kennismaken met &WIJ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat doet &WIJ?

VOOR ONZE KLANTEN

Organisatie serious request
Organisatie Sail Amsterdam

Complete productie

&WIJ bedenken een uniek concept gebaseerd op uw wensen ideeën, dit concept voeren we vervolgens van A tot Z tot in de kleinste details uit met alleen de beste leveranciers. &WIJ creëren die beleving, u hoeft er alleen nog maar van na te genieten.

Concept

U heeft een idee voor een evenement maar te weinig tijd om dit om te zetten naar een concept? &WIJ denken graag met u mee en converteren uw idee naar een uitvoerbare productie waarin tot aan de kleinste details is gedacht.

Artist Handling

Entertainment tijdens uw evenement heeft vaak nogal wat aandacht nodig. Is iedereen op tijd, klopt de techniek, werkt alles, verloopt op de podia alles volgens plan, etc.? Allemaal vragen waar wij graag JA op antwoorden. &WIJ zorgen ervoor dat het entertainment tijdens uw evenement voor u en uw gasten soepel verloopt. Vanaf de boeking tot en met de runners en stagemanagers, &WIJ regelen het.

Omgevingsmanagement

Een groot evenement heeft vaak een impact op de directe omgeving. &WIJ zorgen ervoor dat er namens uw organisatie een contactpersoon is voor deze omgeving en dat de impact voor hen zo klein mogelijk blijft.

Front Office

&WIJ zorgen ervoor dat uw productiekantoor de plek is waar alle crew met hun vragen terecht kan en dat alle accreditatie is geregeld en kan worden opgehaald. Zo hoeft u zich alleen nog maar bezig te houden met de daadwerkelijke productie van uw evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden of staat uw aanvraag hier niet tussen? &WIJ werken met een persoonlijke en gepassioneerde aanpak en komen daarom graag met u in contact!

PHOTO